Η αποστολή είναι δωρεάν, για παραγγελίες άνω των 50 € σε όλη την Ελλάδα

Το να φτιάξεις έναν τέλειο εσπρέσο είναι μια φιλοσοφία ζωής για τη Quarta Caffè.

«Χάρη στη μηχανή καφέ moka που απελευθερώνει αυτή τη γεύση οικειότητας, η Quarta Caffè μπορεί να μπει στα σπίτια των καταναλωτών που μπορούν να γευτούν τα διαφορετικά μείγματα κάθε στιγμή της ημέρας».

BAROCCO

Απαλή και στρογγυλή γεύση σαν αληθινός εσπρέσο.

Η Quarta Caffè αποτίει φόρο τιμής στη χώρα του Salento και στη μέγιστη καλλιτεχνική του έκφραση, αφιερώνοντάς του ένα νέο μείγμα, ένας θρίαμβος αρωμάτων και γεύσης που κατακτά τον ουρανίσκο με μια επιλογή από πολύτιμες ποικιλίες καφέ προέλευσης Arabica.

Ιδανικό για όσους αγαπούν τον καφέ με πολύπλοκη δομή και λεπτή και απαλή επίγευση.

AVIO

Γεμάτο και καλοσχηματισμένο άρωμα, ιδανικό για εκλεπτυσμένους και απαιτητικούς καταναλωτές.

Το μείγμα Avio είναι το ιστορικό σύμβολο της Quarta Caffè.

Το μυστικό του βρίσκεται στην τέλεια ισορροπία μεταξύ των πιο πολύτιμων ποικιλιών Arabica. Μια προσεγμένη επιλογή από πράσινους κόκκους καφέ, καβουρδισμένους και αναμεμειγμένους επιδέξια, προσφέροντας το αδιαμφισβήτητο άρωμα και την έντονη αποκλειστική γεύση του.

LA ROSSA

Δυνατή και καθοριστική γεύση τέλεια για κάθε στιγμή της ημέρας.

Η ποιότητα Rossa είναι ένα κλασικό της παράδοσης του Salento. Η διαφανής συσκευασία του δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1960 από την Quarta Caffe για τους πελάτες των παλιών εργαστηρίων που τους άρεσε να βλέπουν το χρώμα αυτού του μείγματος καφέ.

Ως εκ τούτου, η La Rossa με διαφάνεια αποκαλύπτει το πνεύμα της σε όλους τους γνώστες. Ένα πολύ επιτυχημένο μείγμα που αντιπροσωπεύει την τέλεια ισορροπία μεταξύ υψηλής ποιότητας προέλευσης Arabica και Robusta.